June 23, 2012

Sudah lama tinggalkan kamu

Hi !

Pejam celik pejam celik dah lama aku tak buat entry baru, last entry pun pada 20 May. Tetiba hari ni rasa macam nak buat entry baru.
Entry pasai apo ? Hmm. Entahlah NO IDEA. Tak tahulah apa benda aku nak merapu merapan kat sini.
Mood sekarang masih final exam, dah habis 5 paper dan ada 2 paper lagi. Dan paper aku adalah hari paling last sekali exam untuk semester ni. Kira-kira aku ni penutup DMAS lah. Wish me good luck ok ! :)
Dan semester depan adalah semester last bagi aku. #Hooreyhoorey tak sabar dah ni nak habis. Nak kerja nak kumpul duit banyak-banyak nak bagi umi & abah, lepas tu nak teeettttttttt..................... kawenlah :P
#Eh, tajuk kat atas lain tapi merapu benda lain. Tajuk kat atas bukan sudah lama tinggalkan ex-boypren ke sapa-sapa yang berkaitan tapi dah lama tinggalkan muchuk muchuk muchuk aku ni ha
Dan sekarang ni aku beralih arah ke twitter plak, rarely online facebook and update entry blog. Sebab aku suka tweet kat kat twitter ? sebabnya kawan-kawan kat twitter bukan dengan penuh kepuraan macam kat facebook. bermuka-muka je, kebanyakan mereka semua hipokrit #sigh =.=" kalau kawan-kawan rasa annoying gile dengan tuit aku, korang bolehlah unfollow aku. Aku paham ~



motif letak picture ni ?
tak ada apa-apa motif, mungkin dia comel kot hewhewhew

3 comments:

Edy Fee said...

bgusnye nak cari duit dh..
best nye nak hbis sem,ester dh...arghh nak cuti gak

♥ CIK TIHA ♥ said...

mohon jangan jelesssss... :P
jom kita cuti ! 2 bulan cuti ~

♥ CIK TIHA ♥ said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...