August 5, 2012

I'm proud with you Datuk Lee Chong Wei

Sebenarnya tiha baru lepas tengok Perlawanan akhir badminton perseorangan lelaki antara Datuk Lee Chong Wei dengan Lin Dan ni ha. Perlawanan di antara mereka sangat sengit. Game yang pertama di menangi oleh Datuk Lee Chong Wei 21-15, tetapi game yang kedua Lin Dan bangkit untuk menentang Datuk Lee Chong Wei. Perlawanan tersebut membawa kepada game yang ketiga. Seriously, bila aku tengok perlawanan ni buat jantung aku nak jatuh. Kaki tangan aku semua sejuk, sampaikan ada yang dikejarkan ke hospital *penangan Datuk Lee Chong Wei*


Kita KALAH.
Tak ada rezeki, tak mengapa. Kami rakyat Malaysia semua nampak usaha yang ditunjukkan oleh Datuk. Saya sangat bangga dengan Datuk ! Tak dapat makan Baskin Robin free pun tak apa #sebab qlate tak dop Baskin Robin. Nak kata kecewa? hmmm. tak lah sangat anda telah membanggakan Malaysia. Walaupun ia silver bukannya emas, it's doesnt matter :)


Ye, memang teringin sangat nak dengar lagu Negaraku berkumandang di London. Sedih sekali bila terbaca kat twitter Datuk Lee Chong Wei cakap " I'm sorry "

Rasa nak nangis jew bila Datuk cakap macam tu..  Sebak hoi. To me, you the best ! no need to feel sorry. Datuk hero kami semua rakyat Malaysia.

#Saya ucapkan tahniah kepada Datuk Lee Chong Wei 
sampai bila-bila pun saya tak kan lupakan match yang saya tengok tadi.

P/s: moh kita boikot beli barang China. Dah banyak dah emas, bagilah satu jew untuk Malaysia, ni pun tak boleh ! huh =.="

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...