December 21, 2012

20 December 2012

Ada apa dengan tarikh tu ?

Because today is last class for my degree study :)
Akhirnya habis jugak 3 tahun setengah belajar di UUM


Segala penat lelah selama ni, berjaya juga ku tempuh. " Tapi, FINAL EXAM belum selesai lagi ku tempuh "
Setelah beberapa tahun study di UUM ni banyak pengalaman yang aku dapat. Daripada ketaq lutut nak present kat depan, sekarang dah ada sedikit keberanian. Tapi, ashaner lah minggu lepas aku present ketaq pelik, adoyai. Sampaikan pensil pun boleh terpatah akibat tangan aku ketaq terlalu kuat? memang tak boleh dinafikan, aku ni memang dah ada penyakit " kenalinggg ", tapi kali ni terover plak. HAHAHA
Aku pasti ni kes aku kacau orang, tanya soalan pelik pelik, lepas tu bila part aku, aku pulak takley nak focus muahahaha *padan muka*

Kawan-kawan, thanks for everything. Selama ni korang selalu ada dalam susah dan senang. Bila dah nak habis ni, sedih plak nak kena berpisah dengan kengkawan. Terpaksa juga aku relakan perpisahan ini. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Semoga kalian berjaya diluar sana.

Korang semua, wish luck for my final year exam. Doakan i dapat dean taw ! hewheww



Sambung update lain kali pulak, sebab esok aku kerja part time.
nak tidur dulu, nanti tak bangun pulak.
yeay, dah habis kebizian, bolehlah aku aktif semula berbelog. 
Nantikan kemunculan aku !
muahahaha ^___^




1 comment:

Anonymous said...

buy xanax much xanax recreational use - unmarked xanax bars

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...