December 23, 2010

Chocolate Giveaway


salam !

haa, kowang tengokk tak chocolate && strawberry kat atas tuhh? nampak sedapp kan? blogger-emoticon.blogspot.com

sambey jalan2 kat belog owg ternampak lak GA neh . alang2 da ternampak GA neh dgn serta merta aku juin. hahahablogger-emoticon.blogspot.com
aku neh seorang chocoholic ! ta boley tengokk coklat, terus terase nak jerit lompat2, excited giler !! [ shengal] blogger-emoticon.blogspot.com
lau kat kolej, lam rak aku penuh dgn cokelat, lau xde mang xsah, benda wajib tuhh. tym p shopink lak? lau p bahagian makanan? op kosla benda 1st aku cari chocolate . heee~
yg paling aku kerap beli ? mestilah cadbury && toblerone. tak lupe choki2, lam kelas pom sempat mam sembey sorok2 kat lecture. sedappppnyeee~ ! yum3 blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

lau kowang nak juin click kat cni ok!

opps! lupe lakk nak bgtaw syarat2nye :
  • follow blog Naufal N Nureen dan Thecolourfulisland.
  • buat entri tentang GA nie dgn tajuk Chocolate Giveaway.
  • dalam entri kowang mesti ada link ke entri giveaway nie.
  • letak banner kat atas tu dlm entri di sidebar.
  • tinggalkan link entri kowang di komen box entri ini sahaja.
PENTING !

Tarikh tutup : 25/12/2010

Hadiah?? mestilah chocolate . yay, serunuk ! hehee~
lau ade rezeki, insyaALLAH dpt. blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

miera momo chan said...

CONGRATES MENANG GA!

siti nurkhijah said...

dik, cepat email nama, alamat dan no fon kamu ke
sy_ifal06@yahoo.com

akak tunggu sampai malam ni ja....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...