February 12, 2011

baksis Kg Tengah Jeniang memang TERbaekkk ! ^^

alhamdulillah, syukur dengan limpah kurniaNYA dapat lagi kita bersua bla bla bla bla blaaa.....haha [ucapan dak shengal ]blogger-emoticon.blogspot.com

hyee korunnkkk !

aku dah balikk ! akhirnya, dapat jumpa katil sendiri, winduu doe, hiks !blogger-emoticon.blogspot.com
haaa, aku baru sampai kolej, tiga hari aku buat muka tak tahu malu g tdoe rumah owgblogger-emoticon.blogspot.comTAPI, sejak bila lak aku jadi pemalublogger-emoticon.blogspot.comHAHAHA. shengal ~ blogger-emoticon.blogspot.com
banyak citer aku nak citer pasal BAKSIS aku kat Kg Tengah Jeniang, citer sikit-sikit je la dulu. masih penat blogger-emoticon.blogspot.com nanti nak UPLOAD picture kat sane. banyak gak aku snap, biaselaa budak gler camera memang macam tue. ngeee blogger-emoticon.blogspot.com

adeyhhh, entry kali neh just nak says hii kat belog! pasal baksis ESOK aku citer. heeee~


masukkan satu picture dulu, banyak-banyak tak BESH lak, hoho blogger-emoticon.blogspot.com
mood akublogger-emoticon.blogspot.comentah ! aku sendirik tak tahu.. ox BLANK, serabut . macam-macam lagi. papepom, life must go on blogger-emoticon.blogspot.com gumbira itu perlu. jangan biarkan orang nampak kesedihan korunkk. "epy sokmo" blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

padlie said...

bestnyeer..
sepanjang duk U dulu, x penah join baksis..

follow..

♥ CIK TIHA ♥ said...

rugi taw ! BAKSIS serunuk ! heee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...