January 7, 2012

Tempat Kelima

Assalamualaikum..


Walaupun dalam tengah mood exam, aku update jugak blog aku malam nie untuk mengucapkan terima kasih dekat adik comel kita nie.. ADIK NADIA
hehehe, dapat nombor lima.. ok lah tue kan dari tak dapat ape-ape... ^__^
haaa, nak bukti ?

hadiah lak ? 
aiyokk, dapat short skirt... Alamak!! malulah nak pakai **blushing-blushing
tapi, selepas tengok model gayakan short skirt ni, aku rasa boleh cuba pakai...


haha, agak-agak macam mana lah aku nak pakai.. :P
thank you JCS sebab sudi sponsor GA Nadia nie..
kalau korang nak beli boleh pergi ke blog JCS kat sane banyak stuff yang comel-comel dan murah-murah belaka.. :)

p/s : tak dapat nak taip lagi.. masa amat suntuk, kena study lagi. kbai
thank you adik Nadia!

1 comment:

Edy Fee said...

cbe la pkai then mintak pndpt kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...