December 7, 2011

SEGMEN | JOM TAMBAH FOLLOWER


Sila TEKAN sini kalau nak join ~
Hari nie, tiha nak join satu segmen yang di buat oleh cik LULU . .
Sebab join segmen ?
sebabnya? tiha nie, dah lama buat belog tapi tak ramai followers, nak buat macam mana, kadang-kadang je update sebab keBIZIan.. tapi insyaALLAH sekarang dah agak rajin sikit mengUPDATE belog, heeee ^^

P/s : sangat jelessssss tengok orang yang ramai follower.. hiks! 

18 comments:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...salam kenal dan singgah dari segmen yang sama...selamat berblogwalking... :)

che-a/atiah said...

dari segmen yang sama.follow anda..jemput ke blog saya k.

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

DiDiE eLa said...

dd jenguk sini

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

follow2...

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

rais said...

hai.. join ur blog dr segmen sme. follow my blog ok! thanks. hehe

http://iejais2325.blogspot.com/

Cik Aya said...

Follow kamu jom follow saye balik salam perkenalan
Btw nice blog
http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-i-jom-tambah-follower.html

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Syieda™ said...

salam kenalan..syieda dtg dari segmen akak Lulu.. jom ke blog syieda.. @_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

LaLa said...

dari segmen yg sama :)
folo kamu sekali..
jom singgah blog Lala...

http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

! AYIES ZAIMA ! said...

follow dari segmen yg sama :)
jejak kembali k ..

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Zylee Rahman said...

Follow dari segmen yang sama :)

Pwincess sarah said...

melawat dari segmen kak lulu..
follow sini...

http://budakmanja94.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

hit me back ea..

deen azmee said...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

ღ Sis Aieda ღ said...

done follow u :)

singgah dari segmen lulu

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...