November 20, 2010

selamat kembali ke UUM

 hye ! hye ! hye !
da lame aku x mengUPDATE blog neh [buat2 busy lol ] :)
pejam celik pejam celik, da abes tiga minggu aku dok uma && semalam aku terpaksa kembali ke uniutama terchenta ini . . huuu~
da terubat windu cket sebab aku pat tgok bilik aku balik, katil aku balik dan semuanye laa . . nanti dok cni cni lame2 aku gatal nak balik lak, hahahak ^^

ohh exam da nak stat dah.. da xboley maen2, dok uma bukan study sgt pom.. tapi tetap study taw! hoho~
selepas sampai semalam, kemas barang-barang, aku terus study [sgt rajen kan ? ] :P
nak buat macam mne exam semakin hampir..
kena jgk pakse diri utk belajar, huuu.
kan besh lau subjek aku tue sume BM, neh tak, kesemuanye adalah BI . nak hafal pom susa nak egat, nasib badan. hadoi ! :(

EXAM !!!
______________________________________________________________

23hb NOVEMBER 2010 - asas kewangan
26hb NOVEMBER 2010 - gelagat organisasi                     [pagi ] & marketing [ malam ]
29hb NOVEMBER 2010 - undang-undang utk pengurusan teknologi
13hb DISEMBER 2010 - teknologi pembuatan

______________________________________________________________
( menunggu laz paper amat menyeksakan)
jao gler beza ! T.T

focus study . O_o

- doakan supaya aku lbey rajen ya ! - ngeee....
wee~

1 comment:

Anonymous said...

xanax buy alprazolam er 0.5mg - xanax online no prescription cheap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...