August 16, 2011

hobi je laaa

kadang-kadang tak semua kita buat orang suka..
ada jugakk yang tak suka dengan perangai kita..

Perangai aku yang satu neh je orang tak suka kot... (aku rasa lah ) heee~
hobi aku yang suka update status kat facebook....
setiap jam aku pasti buat status baru...
sampaikan junior aku cakap, " kak tiah banyak modal lah nak cerita ", he he he ( aku cuma mampu tersenyum)
aku hanya mengupdate, orang lain bagi komen.. errr err, salah ek ? 
aku neh malas sikit nak komen-mengomel entry orang.. orang komen aku punye status aku balaslah.... :)
kadang-kadang aku fikir, facebook tue macam diaryy harian aku... [ belog ditempat kedua ok!] :P
aah, setelah aku fikir punye fikir, betollah semua aku bagitahu kat situ, hikhikhik... (kawan-kawan janganlah marah, memang hobby nak buat macam mane )
kalau aku nak update beribu-ribu status pun tak salah kan? itu facebook aku.. kalau tak nak tengokk aku, just remove aku. terus block ok !

aku dah bertekad cuba buang sikap aku, akanku buktikan pada kamu semua... aku bukan addicted dengan facebook ! 



p/s : hanya sekadar hilangkan boring je laaa ^^

5 comments:

HARI INI DAN SEMALAM said...

standard lah tuu kn..smpai kdg2 nk g toilet pn nk bgtaw org kan..haha!!

♥ CIK TIHA ♥ said...

haha.. tue kes terokk...........

Edy Fee said...

kalau update benda yg simple takpe la..jgn terlalu detail..bahaya...hehhehe ok la hobi tu...janji tak salah...singgah komen n follow

saya dewi said...

kalau dewi malas gila nak hupdate status. hupdate status jarang jarang tapi suka pergi likes status orang. keke!

tapi sis. fb sendiri kot =P

weee. heffa blast ^^V

♥ CIK TIHA ♥ said...

@Edy fee : kena taw bezakan yg mane perlu or xperlu kan? alryteee, nanti tiha jejalan sane ! :)

@dewi : haha.. likes status ? hobi akak gak tue . . :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...