September 6, 2011

cuti saya dah nak habes !

wooott wootttt...


hari nie berapa hari bulan erk? al-maklumlah, cuti terlampau lama sampaikan tarikh && haribulan pun dah lupa... HEHEHE...
setelah 3 bulan bercuti, akhirnya hari jumaat ini bersamaan 09/09/2011 pada jam 09.30 PM (highlight kasi besau-besau kan sikit, biar semua orang nampak ) aku bakal pulang ke UUM tercinta [erk? tercinta la sangatt ] 
err errr, boleh tak bagi satu bulan lagi cuti? tak nak balik sane lah ! ada apa kat sane ? munyit munyit nakal berkeliaran banyaklah... 
nak tak nak kena balik jugakk, tak payah nak bebel banyak la ye cik Nur Fhatihah binti Zakria ( cehh, siap full name lagikk tuee) 



mood : masih lagi beraya sebab tue tetiba ada picture raye kat atas tue... HEHEE
esok mahu pergi beraya lagikk ! oyeahhh !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...